Acasa

SF byStudioWeb
Generator de specificatii pentru site-uri

Sugestii

Parerea dumneavoastra conteaza mult. Folositi formularul de mai jos pentru a ne ajuta sa facem aplicatia si mai utila pentru dumneavoastra sau pentru a ne sugera eventuale informatii care considerati ca trebuie sa apara in aplicatie si in documentele de specficatii generate de dumneavoastra.

Parerea dumneavoastra ne ajuta enorm

Pentru noi sunt importante acuratetea informatiilor oferite si nivelul de satisfactie crescut.

Feedback-ul dumneavoastra ne ajuta sa imbunatatim aplicatia si deci, ne permite sa va oferim posibilitatea de a genera documente de specificatii functionale cat mai complete, atat pentru proiecte de site, cat si de magazin online: totul in timp real, in mod automat si in functie de specificul dumneavoastra.

Retineti ca documentul de specificatii functionale generat de dumneavoastra va ajuta sa obtineti, fara nicio intarziere, oferte de site sau magazin online comparabile ca pret si timp de realizare.

Scopul acestui formular este, printre altele, acela de a ne ajuta sa definim cat mai multe scenarii de utilizare si deci, dumneavoastra sa beneficiati de cat mai multe variante de concepere a unui site sau magazin online.