Acasa

SF byStudioWeb
Generator de specificatii pentru site-uri

Incepeti generarea specificatiilor pentru magazinul dumneavoastra online

i. Bifati optiunile care vi se potrivesc.
ii. Primiti in mod automat pe email documentul de specificatii.
iii. Discutati specificatiile din document cu cat mai multi dezvoltatori.
iv. Sunati-ne, daca in timp ce completati aveti nevoie de ajutor.

Introducere in aplicatia de generare a documentului de specificatii de magazin online

Un proiect de magazin online incepe intotdeauna, in etapele de analiza si concept, cu elaborarea documentului de specificatii functionale. Este important ca informatiile prezentate in document sa fie enuntate in mod clar, complet si structurat.Cititi toata introducerea

Generalitati magazin online

Informatiile de mai jos va ajuta sa definiti linia generala a magazinului online si in principal, directia de dezvoltare a acestuia. Imaginea de ansamblu astfel creata include, printre altele, idei clare ce privesc scopul, obiectivele si de asemenea, o buna parte din tehnologiile care vor fi folosite in etapa de programare a magazinului dumneavoastra online. Raportate la dezvoltator, informatiile din aceasta sectiune reprezinta exact baza de care aveti nevoie pentru a obtine de la acesta exact raspunsurile de care aveti nevoie la inceput de proiect.

Introduceti numele magazinului online sau domeniul de Internet pe care acesta va fi publicat.
(Exemplu: Micromag sau www.micromag.ro)
Descrieti proiectul de magazin online, mentionanand pe scurt scopul, obiectivele, tipurile de produse vandute, profilul general al cumparatorilor si, pe langa acestea, toate celelalte informatii de care va folositi pentru a defini exact magazinul online de care aveti nevoie. Toate aceste informatii va vor fi de mare folos mai tarziu in proiect, avand in vedere ca acum, centralizandu-le pe toate intr-un singur document, le puteti urmari in timp real pe parcursul dezvoltarii magazinului online.
Specificati ce fel de produse vor fi comercializate prin intermediul magazinului online.
Implicit este selectata limba romana. Daca totusi vreti ca magazinul dumneavoastra online sa aiba incluse mai multe limbi de afisare, scrieti-le in campul de mai sus si separati-le prin virgula. De obicei, fiecare limba de afisare in plus ridica pretul magazinului online cu ~20% fata de pretul standard primit pentru un magazin online realizat in doar o singura limba de afisare. Este totusi posibil ca dezvoltatorul sa va ofere un discount pentru un magazin online cu, de expemplu, cel putin 3 limbi de afisare.
In anumite magazine online, moneda de afisare a preturilor poate fi schimbata prin intermediul unui selector. Scrieti in campul de mai sus moneda sau monezile in care vor fi exprimate preturile produselor din magazinul dumneavoastra online.
Selectati data la care doriti sa fie finalizat magazinul dumneavoastra online. In general, timpul de realizare este de minim 3 saptamani calendaristice si poate varia foarte mult, in functie de cerintele dumneavoastra. Mai luati in calcul faptul ca dureaza ~10 zile sa lamuriti ultimele aspecte si sa semnati contractul cu dezvoltatorul.
Introduceti numarul aproximativ de produse care vor fi afisate spre vanzare. Acest lucru este relevant doar daca mai sus ati bifat ca doriti ca dezvoltatorul sa fie cel care adauga toate produsele in magazinul dumneavoastra online.
(Exemplu: combinat, business, axat pe fotografie, artistic, metro, minimalist, plin de culoare etc.)
Puteti alege unul din modelele de design enumerate in exemplul de mai sus sau chiar si unul combinat, cum ar un magazin online cu design artistic, plin de culoare si axat in principal pe fotografiile produselor. Daca totusi doriti sa-i propuneti dezvoltatorului sa aleaga el unul din tipurile de design alese de dumneavoastra, scrieti in camp si separati prin virgula fiecare model in parte.

Logo

Daca nu aveti un logo, bifati optiunea de mai jos pentru a cere si realizarea acestuia. Retineti ca pretul de realizare al logo-ului nu este de obicei inclus de dezvoltator in pretul de realizare al magazinului online. Logo-ul, impreuna cu alte elemente de identitate vizuala pot ajuta enorm la alegerea directiei de design.
Daca aveti un buget deja stabilit, mentionati suma maxima pe care o puteti aloca pentru realizarea magazinului dumneavoastra online.
Modalitati de plata

Produsele comandate de cumparatorii dumneavoastra pot fi achitate cu ajutorul mai multor modalitati de plata, la alegere dumneavoastra avand posibilitatea sa bifati pentru magazinul dumneavoastra online una sau mai multe din optiunile enumerate mai jos.

Bifati toate optiunile standard

Plata produsului comandat se face la livrare, catre agentul de curierat.
Cumparatorul efectueaza plata produsului comandat prin intermediul aplicatiei de Internet Banking a bancii la care are deschis cont.
Plata produsului comandat este efectuata in baza facturii proforme emise de dumneavoastra si livrarea produsului se face doar in urma confirmarii telefonice a platii deja efectuate.

Optiuni avansate

In plus, fata de bifele standard de mai sus, verificati de ce alte optiuni avansate aveti nevoie.

Cumparatorul poate efectua plata comenzii cu cardul personal sau al firmei. De obicei, cardurile acceptate la plata comenzilor sunt VISA si MasterCard.
Sistemul de plata PayPal permite cumpararea in siguranta a produselor comercializate online, unde obligatorie sau ca optiune pusa la dispozitia cumparatorilor este si plata online. Sistemul PayPal poate fi folosit chiar si de pe un telefon mobil de tip smartphone.
Cateva exemple de alte modalitati de plata pot fi plata cu credit de consum in rate lunare, plata prin card bancar in rate fara dobanda sau plata prin diverse carduri de cumparaturi eliberate de diverse banci.
Cateva exemple de alte modalitati de plata pot fi plata cu credit de consum in rate lunare, plata prin card bancare in rate fara dobanda sau plata prin diverse carduri de cumparaturi eliberate de diverse banci.

Afisati optiunile avansate

Livrarea produselor

Pe langa posibilitatea de a gestiona curierii alesi de dumneavoastra, bifati mai jos si celelalte optiuni de livrare pe care le doriti incluse in magazinul dumneavoastra online.

Bifati toate optiunile standard

Bifati aceasta optiune daca doriti sa le oferiti cumparatorilor posibilitatea de a vedea in pagina fiecarui produs data la care produsul va fi livrat, prin intermediul curierului.
Inainte de a finaliza comanda, cumparatorii au posibilitatea sa compare curierii si optiunile de livrare oferite de acestia.
Bifati aceasta optiune daca aveti o alta cerinta speciala legata de livrarea produselor sau daca doriti sa le oferiti cumparatorilor si alte facilitati inainte de plasarea unei comenzi.
Nummiti si detaliati, in campul de mai sus, optiunile suplimentare legate de livrarea produselor.
Interfata de magazin

Interfata de magazin este ceea ce cumparatorii vad in mod constant atunci cand acestia se afla in magazinul dumneavoastra online. Interfata de magazin include produsele, imaginile, descrierile, intregul proces de achiziție etc., acestea fiind toate elementele pe care cumparatorii dumneavoastra le vor vedea in magazin in timpul experientei de navigare-cumparare, de la început pana la sfarsit.

Ca proprietar de magazin online, este obligatoriu sa cunoasteti foarte bine interfata de magazin, deoarece in principal, pentru a avea succes, este necesar sa va cunoasteti in intregime propriul magazin, dar si pentru ca trebuie sa intelegeti situatiile cu care cumparatorii dumneavoasta se confrunta, cum ar fi numarul de click-uri efectuate, timpul de incarcare al paginilor de produs si de asemenea si numarul de pagini parcurse in timpul unei sesiuni normale de cumparare si nu in ultimul rand, locurile din magazin in care acestia pot foarte usor sa se blocheze si deci, sa abandoneze cumparaturile.

Bifati toate optiunile standard

Bifati aceasta optiune daca doriti sa animati pagina principala a magazinului dumneavoastra online prin intermediul unui slideshow de fotografii. Atat imaginile, cat si legaturile cu celelalte pagini ale magazinului vor putea fi adaugate, editate si sterse de catre dumneavoastra direct din modulul de administrare al magazinului online.
Va recomandam ca, oricare ar fi specificul magazinului dumneavoastra online si stilul de design ales, sa adaugati si text in pagina principala, acest lucru fiind benefic, in primul rand pentru pozitionarea magazinului in motoarele de cautare, dar si penrtu a oferi lamuriri suplimentare cumparatorilor dumneavoastra.
Va recomandam ca oricare ar fi specificul magazinului dumneavastra si stilul de design ales, sa adaugati si text in pagina principala, acest lucru fiind benefic, in primul rand pentru clasarea magazinului in motoarele de cautare, dar si penrtu a oferi lamuriri suplimentare utilizatorilor.
Adaugati in magazinul dumneavoastra online un bloc in care sa fie afisate ultimele produse adaugate, pentru ca cei interesati sa stie mereu care sunt ultimele produse adaugate in magazin.
Este recomandat ca produsele din magazin sa poata fi filtrate de catre vizitator in functie de anumite caracteristici comune, cum ar fi culoare, pret sau anumite proprietati ale elementelor componente.
Bifati aceasta optiune daca doriti sa integrati in magazinul dunmeavoastra online un motor de cautare intern, prin intermediul caruia vizitatorii sa gaseasca mai usor produsele dorite, fara a fi nevoiti sa parcurga manual structura de categorii de produse a magazinului.
Solicitati amplasarea unui buton de "Adauga la favorite" pentru fiecare produs afisat in magazinul dumneavoastra online. Astfel, cumparatorul isi poate marca preferintele si poate reveni mai tarziu pentru a cumpara respectivele produse adaugate la favorite.
Bifati aceasta optiune daca doriti ca in pagina fiecarui produs sa existe un buton prin intermediul caruia vizitatorii si cumparatorii sa poata recomanda respectivul produs unui prieten, mentionand numele si adresa de email a persoanei careia ii va fi recomandat produsul.
Bifati aceasta optiune daca doriti sa le ofertiti cumparatorilor posibilitatea sa adauge intrebari, aprecieri si comentarii in pagina fiecarui produs din magazinul dumneavoastra online. In plus, votul acordat de catre cumparatori reprezinta un element de evidentiere a produselor dumneavoastra in motoarele de cautare.
Bifati aceasta optiune daca doriti sa le oferiti cumparatorilor posibilitatea de a se abona la Newsletter. Atat cumparatorii, cat si vizitatorii isi pot introduce adresa de email in campul de abonare, iar dumneavoastra le puteti apoi trimite periodic oferte si email-uri in cadrul unor campanii de marketing.
Bifati aceasta optiune daca doriti ca, inainte de a plasa comanda pentru un anumit produs, cumparatorul sa vada intr-un bloc ce alte produse au mai fost comandate de alti cumparatori, impreuna cu produsul afisat.
Puteti alege sa fie afisate produsele vizualizate anterior de catre respectivul cumparator.

Optiuni avansate

In plus, fata de bifele standard de mai sus, verificati de ce alte optiuni avansate aveti nevoie.

Protejati-va imaginile produselor cu o semnatura de tip Watermark.
Adaugati in interfata de magazin un bloc in care sunt afisate articolele si noutatile preluate prin intermediul unui modul de RSS Feed.
Cresteti cu usurinta valoarea medie a cosului de cumparaturi, cu ajutorul afisarii direct in cos a unor produse cu pret redus, astfel incat cumparatorii sa fie incurajati sa comande mai multe produse intr-o singura sesiune de cumparaturi.
Afisati mai multe informatii in pagina de produs: cati vizualizeaza produsul in acel moment, cand a fost ultima data vandut respectivul produs si cand a fost ultima data adaugat respectivul produs intr-un cos de cumparaturi.
Afisati in pagina produsului logo-urile diferitelor modalitati de plata puse la dispozitia cumparatorilor.
Bifati aceasta optiune daca doriti sa le oferiti vizitatorilor posibilitatea sa liciteze pentru a cumpara produsele din magazinul dumneavoastra online.
In interfata de magazin aveti posibilitatea de a adauga un bloc in care sa fie afisati toti producatorii sau brand-urile care vand cel mai mult in magazinul dumneavoastra online.
Singurul modul responsive si personalizabil care va permite sa implementati in magazinul dumneavoastra online cerinta obligatorie a EU legata de cookie-urile folosite. Afisati in magazinul dumneavoastra online o banda de informare asupra utilizarii cookie-urilor.
Magazinele online bazate pe imagini sunt foarte apreciate de cumparatori. Bifati aceasta optiune daca doriti sa adaugati un banner static in pagina principala a magazinului dumneavoastra online.
Bifati daca doriti ca in pagina fiecarui produs sa fie afisat un bloc cu alte produse din aceeasi categorie.
Prin intermediul unui modul de chat integrat, cumparatorii pot cere detalii despre produse, detalii despre livrare si alte informatii suplimentare de care au nevoie atunci cand cumpara unul sau mai multe produse.
Prin intermediul unui modul de RSS Feed puteti pe de o parte sa automatizati postarile pe Facebook si Twitter pentru ca urmaritorii dumneavoastra sa fie mereu la curent cu cele mai noi produse si pe de alta parte, punand acest modul la dispozitia vizitatorilor si cumparatorilor, acestia sa se poata abona, pentru a primi de fiecare data un email cand adaugati produse noi in magazin.
Localizarea celui mai apropiat magazin se realizeaza prin intermediul unei casute de cautare si a unei harti interactive. Utilizatorul completeaza locatia in care doreste sa gaseasca un magazin, iar pe harta ii este marcata cea mai apropiata locatie fizica a magazinului dumneavoastra.
Bifati pentru a adauga un bloc in care sa fie afisate etichetele asociate diferitelor produse din magazinul dumneavoastra online. Astfel, dand click pe una din etichete, vizitatorul va putea selecta din toate produsele afisate in magazin doar pe acelea care au asociata eticheta respectiva.
Bifati aceasta optiune daca doriti ca in fiecare pagina de produs din magazin sa existe un link prin intermediul caruia utilizatorul sa poata adauga respectivul produs la lista sa de dorinte pentru a putea comanda produsul mai tarziu, oricand doreste.
Bifati aceasta optiune pentru a avea posibilitatea de a vinde mai multe produse in acelasi pachet.
Bifati daca doriti sa includeti si alte blocuri in magazin, care nu au fost mentionate mai sus.
Mentionati si detaliati optiunile suplimentare pe care le doriti incluse in interfata magazinului dumneavoastra online.

Afisati optiunile avansate

Alte pagini

Paginile statice dintr-un magazin online sunt o modalitate foarte buna de a organiza informatia utila pe care orice cumparator are nevoie sa o cunoasca, atat inainte de a cumpara un produs, cat si dupa ce acesta a finalizat comanda pentru produsul dorit. Paginile de Termeni si conditii, de Contat, de Noutati si Despre noi sunt doar cateva dintre paginile de care cumparatorul are nevoie pentru va cunoaste mai bine si pentru a intelege printre altele, care sunt modalitatile de contact si conditiile de cumparare, livrare si garantie.

Cu ajutorul paginii Despre noi le puteti oferi cumparatorilor dumneavoastra toate detaliile de care acestia au nevoie pentru a va cunoaste mai bine.

Anumiti proprietari de magazine online considera necesar sa redenumeasca pagina "Despre noi". Faceti si dumneavoastra la fel, daca este cazul.
Informatii pe care le considerati relevante pentru pagina "Despre noi".

Este recomandat ca in cadrul unui magazin online sa existe si o sectiune de Blog, aceasta fiind una din masurile pe care le puteti lua pentru a va determina clientii sa capete si mai multa incredere in dumneavoastra. De asemenea, sectiunea de blog va permite sa publicati atat noutati ce privesc diverse promotii, programe de afiliere si loialitate, campanii de promovare, cat si posibilitatea de a va prezenta sub forma de articole unul sau mai multe din produsele vandute de dumneavoastra.

Doar daca este cazul, alegeti un alt nume de pagina in campul de mai sus, denumire noua care va aparea exact asa in magazinul dumneavoastra online, atat in meniuri, cat si in butoanele din magazin care conduc cumparatorii catre aceasta pagina.
Modulul de comentarii Facebook ofera avantajul de a fi observat in timp real fiecare comentariu si pe Facebook, deoarece aacesta apare imediat in sectiunea de notificari a persoanalor care se afla in lista celui care posteaza comentariul.
Daca, de exemplu, modulul de Facebook nu este cel pe care-l doriti inclus sub fiecare articol, specificati mai jos un alt modul de comentarii pe care il preferati si descrieti in detaliu comportamentul acestuia.
Specificati in acest camp, separate prin virgula, numele categoriilor in care vor fi incluse articolele si noutatile.
Daca in momentul in care veti adauga articole in magazin le veti defini etichete, articolele cu aceeasi eticheta vor putea fi filtrate in functie de aceasta.
Alte informatii pe care le considerati relevante pentru sectiunea "Blog / Noutati / Articole

Va puteti prezenta cu totii intr-un mod foarte personal, amuzant si interactiv. Atribute precum personalitate si aspect placut ajuta la castigarea increderii cumparatorilor si au aport major in ceea ce priveste credibilitatea magazinului dumneavoastra online. Prezentarea echipei trebuie realizata intr-un mod cat se poate de personal, raportat la ce isi doreste cumparatorul sa cunoasca despre dumneavoastra.

Doar daca este cazul, alegeti un alt nume in campul de mai sus, denumire noua care va aparea exact asa in magazinul dumneavoastra online, atat in meniuri, cat si in butoanele din magazin care conduc cumparatorul catre aceasta pagina.
Pagina web editabila din modulul de administrare, in care puteti include, prin intermediul unui editor inteligent, text, fotografii, liste, hyperlink-uri etc. Sectiune in site, incluzand pagini dedicate subordinate paginii 'Echipa'
Enumerati, separate prin virgula, paginile care doriti sa se subordoneze acestei sectiuni.
Fiecare membru al echipei va avea o pagina dedicata, in care pot fi incluse urmatoarele informatii: Nume membru, rol, descriere, Experienta anterioara, Noutati si aticole publicate in sectiunea de blog a magazinului si in presa, date de contact etc.
Alte observatii pe care le considerati relevante pentru aceasta pagina/sectiune.

Pe langa elementele obligatorii din care este alcatuita o pagina de Contact, precum adresa si datele de contact, mai pot fi incluse in aceasta pagina si alte blocuri care, pe termen lung, va pot ajuta pe dumneavoastra si pe cumparatori sa interactionati mai bine si sa comunicati mai eficient.

Doar daca este cazul, alegeti un alt nume in campul de mai sus, denumire noua care va aparea exact asa in magazinul dumneavoastra online, atat in meniuri, cat si in butoanele din magazin care conduc cumparatorii catre aceasta pagina.
Cu jutoarul hartii interactive Google, va puteti plasa afacerea pe harta daca, de exemplu, aveti un sediu sau un punct de lucru la care cumparatorii pot veni sa discute cu dumneavoastra sau daca este cazul, sa cumpere direct din magazin.
Acesta este un element aproape obligatoriu pentru orice magazin online, usurandu-i cumparatorului comunicarea cu dumneavoastra. Un alt avantaj al formularului de contact il reprezinta primirea mesajului in mod automat pe email.
Pentru a va asigura, la nivel de contact rapid, prezenta magazinului online in agenda de telefon si email a vizitatorilor si cumparatorilor, puteti opta pentru includerea posibilitatii de a le permite acestora sa va descarce vCard-ul. vCard-ul este important deoarece este cartea dumneavoastra de vizita electronica.
Completati in campul de mai sus orice fel de observatii si informatii suplimentare pe care le considerati relevante pentru aceasta sectiune.

Termenii si Conditiile de utilizare reprezinta asigurarea dumneavoastra, din punct de vedere legal, ca cei interesati sa cumpere din magazinul dumneavoastra online inteleg si accepta ca utilizarea acestuia este supusa unor termeni si conditii pe care trebuie sa le respecte si cu care, in mod obligatoriu, trebuie sa fie de acord.

Doar daca este cazul, alegeti un alt nume de pagina in campul de mai sus, denumire noua care va aparea exact asa in magazinul dumneavoastra online, atat in meniuri, cat si in butoanele din magazin care conduc cumparatorii catre aceasta pagina.
Bifati aceasta optiune doar daca, doriti adaugarea in plus a altor pagini din categoria "Termeni si conditii".
Scrieti in campul de mai sus toate observatiile si informatiile suplimentare pe care le considerati relevante pentru sectiunea "Termeni si conditii".

Intr-un magazin online, pentru a veni in intampinarea nelamuririlor cumparatorilor, este nevoie sa existe o serie de pagini cu continut explicativ, care sa contina informatii despre livrare, metode de plata si nu in ultimul rand, informatii ce privesc pasii pe care trebuie sa ii urmeze cumparatorii pentru a achizitiona unul sau mai multe produse din magazinul dumneavoastra online.

Enumerati, separate prin virgula, titlurile paginilor de informatii utile pe care doriti sa le adaugati in magazinul dumneavoastra online. (Cateva exemple: Cum cumpar, Modalitati de livrare, Modalitati de plata etc.)
Scrieti in campul de mai sus toate observatiile si informatiile suplimentare pe care le considerati relevante pentru pagina sau paginile din categoria "Informatii utile"
Marketing si Promovare produse

Cu ajutorul optiunilor de mai jos puteti crea si administra in mod eficient produse, programe de afiliere, programe de loialitate, campanii de promovare si nu in ultimul rand, puteti integra si facilita cu usurinta blocuri, butoane si link-uri care permit raspandirea produselor prin intermediul retelelor sociale precum Facebook si Twitter.

Blocurile de retele sociale au scopul de a oferi utilizatorilor, in timp real, informatii despre activitatea dumneavoastra pe una sau mai multe retele sociale, precum Facebook, Google+, Twitter sau Pinterest. Fiecare bloc de retea sociala are scop si comportament diferit. Alegeti blocul sau blocurile care au sens pentru dumneavoastra.
Alegeti din lista de mai jos butoanele de raspandire sociala pe care doriti sa le includeti in magazinul dumneavoastra online, facand click pe fiecare buton in parte.
Fiind foarte important sa aveti pagini pe principalele retele sociale (Facebook, Google+, Twitter), este recomandat ca vizitatorii si cumparatorii dumneavoastra sa poata placea sau raspandi continutul din pagina de magazinului dumneavoastra online in care se afla in orice moment.
Adaugati programe de loialitate, oferindu-le cumparatorilor beneficii la plasarea de comenzi ulterioare in magazinul dumneavoastra online.

Optiuni avansate

In plus, fata de bifele standard de mai sus, verificati de ce alte optiuni avansate aveti nevoie.

Bifati aceasta optiune daca doriti sa adaugati reclame (ex. Google Adsense) in magazinul dumneavastra online, pentru a genera venituri suplimentare vanzarii de produse.
Recomandari de produse personalizate fiecarui vizitator in parte in functie de comportamentul acestuia in magazinul dumneavoastra online.
Bifati aceasta optiune daca doriti sa le oferiti cumparatorilor dumneavoastra posibilitatea de a se afilia, astfel incat acestia sa poata vinde mai departe produsele dumneavoastra, in schimbul unui procent din pretul de vanzare al acestora.
Bifati aceasta optiune daca doriti sa le oferiti cumparatorilor cupoane de reduceri in schimbul like-urilor pe Facebook sau al inscrierii la Newsletter.
Bifati aceasta optiune daca doriti ca in magazinul dumneavoastra online sa fie integrat un serviciu specializat de email (ex.: MailChimp, Aweber etc.).
Bifati acest camp daca mai doriti ca si alte blocuri sau functionalitati speciale din categoria "Marketing si Promovare produse" sa fie adaugate in magazinul dumneavoastra online.
Descrieti in campul de mai sus celelalte blocuri sau functionalitati speciale pe care doriti sa le adaugati in magazinul dumneavoastra online.

Afisati optiunile avansate

Administrarea magazinului online

Modulul de Administrare contine un set special de pagini, care, pe langa faptul ca pune accent pe optiunile care au impact direct asupra cumparatorului si asupra interfetei de magazin, mai ofera si optiuni avansate ce tin de felul in care acesta functioneaza. De fapt, aceste pagini va permit sa setati modul in care magazinul online lucreaza pentru dumneavoastra si de asemenea modul in care dumneavoastra si echipa dumneavoastra il puteti folosi.

Orice magazin online include optiuni standard precum posibiliatea adaugarii si editarii de produse si categorii de produse, gestionarea producatorilor, furnizorilor si nu in ultimul rand, a curierilor.

O buna parte din optiunile standard sunt descrise mai sus. Pe langa acestea, de ce alte optiuni avansate doriti sa beneficiati in interfata de administrare a magazinului?

Optiuni avansate

In plus, fata de functiile standard de administrare descrise mai sus, verificati de ce alte optiuni avansate aveti nevoie.

Blocati accesul in magazin al celor care au trimis spam sau au incercat sa realizeze tranzactii frauduloase, pe baza adreselor IP folosite de acestia.
Gestionati toate sarcinile automate dintr-o interfata unica.
Conectati contul de Google Analytics la modulul de administrare al magazinului dumneavoastra online, pentru a putea analiza comportamentul tuturor vizitatorilor.
Trimiterea de email-uri prin intermediul acestui modul, atat pe adresele de email ale administratorilor de magazin, cat si pe adresele de email ale clientilor.
Generarea de fisiere *.CSV cu adresele vizitatorilor care s-au inscris la Newsletter.
Bifati aceasta optiune daca doriti ca cei care au inchis magazinul online in timp ce aveai produse adaugate in cosul de cumparaturi, sa primeasca un email special creat de dumneavoastra.
Afisati in panoul de control un bloc cu statistici ce privesc evolutia in timp a magazinului dumneavoastra online.
Adaugati in panoul de control al magazinului un tabel in care sunt afisate atat cele mai recente comenzi, cat si produsele dumneavoastra clasificate.
Regulile de pret va permit sa atribuiti, de exemplu, reduceri de preturi pe categorii, producatori si furnizori. Aceste reguli de pret se aplica unei intregi game de produse si nu pot fi folosite pentru un singur produs. (De exemplu: Puteti crea o regula de pret care sa se adreseze doar cumparatorilor dintr-un anumit oras, regula in care sa specifice in clar faptul ca respectivii cumparatori beneficiaza de 10% reducere pentru orice produs cumparat din categoria Electronice, doar in primele 7 zile ale fiecarei luni, timp de 3 luni).
Gestionarea avansata a stocurilor presupune ceva mai mult decat o simpla listare a cantitatii disponibile pentru un anumit produs, presupune listarea stocurilor la nivel de depozite si permite o vedere de ansamblu asupra tuturor cantitatilor disponibile pentru un anumit produs depozitat in mai multe locatii. In plus, de exemplu, pentru acelasi produs puteti vedea miscarile de stoc, acoperirea, comenzile efectuate pe respectivul produs etc.
Bifati acest camp daca mai doriti ca si alte blocuri sau functionalitati speciale din categoria Administrarea magazinului online sa fie adaugate in documentul dumneavoastra de specificatii.
Descrieti in campul de mai sus celelalte blocuri sau functionalitati speciale pe care doriti sa le adaugati in magazinul dumneavoastra online.

Afisati optiunile avansate

Rapoarte si Statistici incluse

Cu ajutorul rapoartelor si statisticilor incluse puteti sa analizati cu usurinta intreaga activitate din magazinul dumneavoastra online. Puteti, de exemplu, sa va cunoasteti vizitatorii din punt de vedere geografic, puteti de asemenea sa analizati care sunt cele mai vizitate si apreciate produse si pagini din magazinul dumneavoastra online si nu in ultimul rand, avand in vedere ca lista de mai jos este cat se poate de completa, puteti sa cunoasteti care sunt cele mai cele mai populare metode de plata.

Bifati toate optiunile standard

Enumerati rapoartele si statisticile pe care, in plus fata de cele bifate mai sus, doriti sa le adaugati in magazinul dumneavoastra online.
Responsiveness

Modul responsive modifica design-ul magazinului online si elementele din pagina in functie de rezolutia dispozitivului mobil de pe care este accesat. Design-ul responsive presupune optimizari suplimentare de layout si are un impact asupra timpului total de realizare. Aceste optimizari sunt obligatorii pentru magazinele online care au un numar mare de vizite si vizitatori care il acceseaza de pe telefoane si tablete.

Compatibilitatea cu IE

Versiunile mai vechi de Internet Explorer prezinta deseori probleme de afisare, deoarece magazinele online moderne folosesc tehnologii mai noi decat suporta respectivele versiuni de Internet Explorer. Cu cat versiunea de browser este mai veche, cu atat layout-ul trebuie adaptat pentru a pastra un aspect cat mai apropiat de magazinul online dezvoltat pentru browser-ele actualizate la cele mai recente versiuni.

Observatiile dumneavoastra finale

Orice informatie pe care o considerati demna de mentionat la finalul documentului de specificatii functionale pentru magazinul dumneavoastra online poate fi scrisa in campul de mai jos. Toate observatiile de mai jos trebuie sa ofere date suplimentare pentru dezvoltator si deci, sa il ajute pe acesta sa faca o oferta cu estimari cat mai realistice pe parte de pret si timp de realizare.

Generati documentul