Acasa

SF byStudioWeb
Generator de specificatii pentru site-uri

Ajutor pentru generatorul de specificatii pentru site

Important pentru dumneavoastra. Orice proiect de site incepe cu definirea liniilor generale de proiect ce privesc aspecte importante precum informatiile care descriu atat scopul si obiectivele pe care viitorul site trebuie sa le indeplineasca, limbile de afisare ale site-ului, modelul de design dorit de beneficiar, tehnologiile folosite in etapa de programare propriu-zisa, disponibilitatea sau absenta de la inceput a unui modul de back-end administrare, cat si structura de pagini web care alcatuiesc site-ul, functionalitatile care trebuie incluse in fiecare sectiune si pagina din site, compatibilitatea cu versiunile mai vechi de IE (multe calculatoare din firme inca folosesc versiuni mai vechi de Internet Explorer) si nu in ultimul rand, adaptabilitatea layout-ului la dispozitivele mobile existente (tablete, smartphone-uri etc.).

De toate informatiile de mai sus este nevoie pentru a putea genera un document complet de specificatii functionale, document pe care dumneavoastra ulterior il prezentati mai multor dezvoltatori de proiecte web si in baza caruia veti reusi sa obtineti doar oferte realiste si comparabile ca pret si timp de realizare.

Pentru a incepe imediat, alegeti tipul de site pentru care doriti sa generati specificatiile functionale.

Despre aplicatie

Scopul acestei aplicatii rezulta din nevoia tuturor de a obtine in cel mai scurt timp o imagine de ansamblu completa asupra site-ului pe care urmeaza sa-l aiba. Drept urmare, StudioWeb a creat pentru dumneavoastra aceasta aplicatie, urmarind astfel sa elimine discutiile prelungite si de multe ori inutile pe care, in momentul initierii proiectului de site, le-ati fi avut cu diversii dezvoltatori de proiecte web.

Eliminarea considerentelor nerealistice de care dezvoltatorii de site-uri se folosesc in captarea de clienti noi, asigurarea calitatii site-ului dezvoltat si obtinerea mai multor oferte comparabile ca pret si timp de realizare sunt doar cateva din motivele pentru care am ales sa dezvoltam aceasta aplicatie si mai mult, sa o punem la dispozitia tuturor persoanelor fizice si juridice interesate.

Micsorand timpul de realizare a documentului de specificatii functionale pentru un proiect web sau web-based, dumneavoastra salvati timp pretios, nervi si va asigurati ca proiectul de site sau magazin online va fi dezvoltat in cel mai scurt timp posibil si nu in ultimul rand, veti avea la indemana criterii de verificare a calitatii muncii prestate de dezvoltatorul cu care dumneavoastra ati ales sa lucrati. Deseori se intampla ca dezvoltatorul site-ului sau al magazinului online sa invoce considerente de nerealizare neconforme cu realitatea sau deseori neadevarate.

Drept urmare, veti reusi pe tot parcursul dezvoltarii proiectului de site sau magazin online sa urmariti cu precizie toate aspectele agreate intre dumneavoastra si dezvoltator.

Mod de completare

Toate informatiile de care aveti nevoie pentru a completa corect campurile din aplicatie le gasiti detaliate sub fiecare camp / optiune in parte. Retineti ca pentru unele explicatii ce privesc modul de completare trebuie sa apasati pe link-ul "Cititi toata explicatia".

Fie ca utilizati aplicatia de pe PC, de pe tableta sau de pe un smartphone, modul de completare este acelasi. Explicatiile aferente fiecarui camp in parte sunt si ele prezente pe fiecare platforma de pe care dumneavoastra alegeti sa generati documentul de specificatii functionale pentru un site de prezentare sau pentru un magazin online.

Cerinte de functionare

Pentru o utilizare optima a aplicatiei, va recomandam sa mentineti JavaScript activat in browser-ul dumneavoastra.

Aplicatia a fost construita sa functioneze la fel de pe orice tip de platforma de pe care dumneavoastra doriti sa o accesati (PC, tableta sau smartphone). Cerinte speciale nu prea exista, avand in vedere ca aplicatia ruleaza la fel in toate browser-ele existente (Firefox, Chrome, Internet Explorer etc.). Asigurati-va, deci, ca browser-ul dumneavoastra functioneaza corect.

Suport tehnic

Suportul tehnic il acordam pentru toate tipurile de probleme ce privesc nefunctionarea corecta a aplicatiei.

Pentru orice tip de problema sau neconcordanta pe care in timpul utilizarii aplicatiei le observati, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Promisiunea pe care v-o facem este aceea ca tinem cont de fiecare problema semnalata si ca ne preocupam sa reactionam cu promptitudine, de fiecare data cand este cazul sa o facem. Toate observatiile si sugestiile primite sunt analizate, centralizate si implementate in cel mai scurt timp posibil.

Ajutor personalizat

Daca ati intalnit o situatie neprevazuta, pe care noi nu am explicat-o in aceasta pagina, va rugam sa ne trimiteti mai multe detalii pentru a va acorda ajutor personalizat.